srijeda, 13. veljače 2013.

zubni implantati stranica 3 cijene zahnimplantate


Implantati zubni Ukoliko vam fali jedan ili nekoliko zuba implantati zubni biti mogu alternativa prihvatljiva protezama ili mostovima Vrlo su snažni zubni implantati fiksni zubi koji se ne razlikuju od prirodnih zuba koji ih okružuju , U ranim danima zubnih implantata ljudi koji izgubili su jako veliku količinu čeljusne kosti dugim nošenjem proteza ili zbog paradentoze smatrani nisu bili kandidatima prikladnim za ugradnju implantata zubnih . Na polju napredak zubnih implantata do točke je stigao gubitak infekcije i čeljusne kosti faktori nisu važni o postupku postavljanja zubnih implantata . Opcije presađivanja kosti u današnje vrijeme omogućuju ljudima sa takvim problemima ugradnju implantata samo što u tim slučajevima kompletan proces traje nešto duže Vaš stomatolog će vas moći savjetovati koja je najbolja opcija o tome za vaše konkretno stanje , Koliko se može ugraditi implantata ? U principu ne postoji broj implantata ograničen koji se može ugraditi Možete ugraditi jedan zub samo ili čak donje zubalo ili gornje cijelo Zub ukoliko vadite u isto vrijeme mogli biste na mjesto zuba kojeg vadite implantat ugraditi ! To se može učiniti bolest ako jedino ne postoji ali ispod izvađenog zuba ako je kost dovoljno snažna i čvrsta Ukoliko to slučaj nije presađivanje kosti to bi moglo biti potrebno Ako je istovremeno moguće obaviti vađenje i ugradnju implantata uštedit ćete oko tri mjeseca tretmana . Trajanje zubnih implantata ! Ako često kod kuće njegujete zube i uredno na kontrole idete Vašem stomatologu implantati vam mogu potrajati do kraja života Od osobe do osobe ovisi rok trajanja implantata pa do ozbiljne infekcije ukoliko ne dođe u ustima ne postoji razlog da Vam implantati ne potraju doživotno , Pušači nekih problema mogu imati i obično im se savjetuje barem da prestanu pušiti za vrijeme trajanja procesa ugradnje implantata jer pušenje može otežati zacjeljivanje desni .

3 komentara:

  1. Ovdje možete potražiti odličnu ordinaciju dentalne medicine ako imate problema sa zubima, definitivno preporučujem. ordinacija dentalne medicine

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdrav, imala sam problema sa zubima, i rekli su mi je da su najbolje riješenje za to zubni implantati . Nakon što sam ih ugradila preporodila sam se i konačno se smijem bez skrivanja svojih zubi. Preporučujem svakome da napravi isto :) jer ja nisam požalila.

    OdgovoriIzbriši